MIKÄLI KELIOLOSUHTTEET  SALLIVAT (kelirikkoaika!) ja jos suinkin on mahdollista, järjestämme kävelyretken Hanhikiveen ja Hanhikiven niemen rannoille. Lähtö Parhalahden koululta klo 14. (Kelirikon vuoksi pitää varautua noin 3 km kävelymatkaan ja varata kumisaappaat jalkaan.)

**********

Noin klo. 16 kokoonnumme Parhalahden metsästysseuran majalle viettämään vapaamuotoista iltapäivää ja iltaa. Tarkoituksena on kahvitella, paistaa makkaraa, pitää arpajaiset, saunoa ja viettää mukavaa aikaa porukalla.
Myös omin eväin voi mukaan tulla. Majan maastossa on hyvät mahdollisuudet luontoretkeilyyn ja majalla evästelyyn. (Tuoreet karhunjäljet on havaittu viikolla 15! … makkarat voi paistaa kodassa.)
Osallistumisesta voitte ilmoittaa puhelimella 044 954 2683
tai sähköpostilla [email protected]
Ilmoittautuminen ei ole välttämätön, mutta helpottaa järjestelyjä.

**********

Samana päivänä on valtakunnallinen Tornien taisto aamuvarhaisesta klo 5 alkaen ja pättyy klo 13. Parhalahden lintutorni osallistuu kilpailuun ja tornin ovat jälleen varanneet Tornipöllöt.
Parhalahden lintutorni ja Tornipöllöt ovat yleensä olleet kilpailussa kärkipäässä: v 2005 kolmantena, 2006 neljäntenä ja viime vuonna sijalla 10 melkein 200 tornin kilpailussa.

**********

Tervetuloa

Pro Hanhikivi