Pro Hanhikivi-lehti on luettavissa myös  täällä.

Pro Hanhikivi ry julkaisi ensimmäisen tiedotuslehden 19.4 2008. Lehden painos oli 20 000 kappaletta ja sitä on jaettu koteihin reilun 20 km säteelle suunnittelun ydinvoimalan paikasta sekä mm. Presidentille, Eduskuntaan, Europarlamentaarikoille, Maakuntaliittoon, Kauppakamarille, Työ- ja elinkeinoministeriöön, Te-keskukseen, Ympäristökeskukseen ja Jokilaaksojen pelastuslaitokselle.

Lehdestä on tullut paljon myönteistä palautetta. Artikkelit oli kirjoitettu asiantuntevasti ja asiallisesti. Lehti on myös luettu tarkkaan. Sulevi Juhola Kalajoelta otti yhteyttä ja halusi oikaista asian, joka on kirjoitettu jutussa Hanhikivi - Pähkinäsaaren rauhan  historiallisesti merkittävä ja suojeltu rajakivi.
Se että Hanhikiven päällä on poltettu vuosia sitten tulta ja merkinnät ovat sen myötä kadonneet ei ole hänen lausumansa, vaan että prof. Julku on sanonut, että kiven päällä on poltettu tulta.
Sulevi Juhola on tutkinut Pähkinäsaaren rauhan rajaa ja on tutkimuksissaan päätynyt erilaiseen päätelmään rajan sijainnista. ”Sinänsä ei ole niin ihmeellistä, että rajaviiva on vieläkin hieman kiistanalainen, sillä tarkat rajat eivät olleet vielä 1500-luvun alussakaan ruotsalaisten ja venäläisten tiedossa. Kun venäläiset sitten alkoivat merkitä rajaa, niin ruotsalaiset tulivat perässä ja hävittivät rajamerkit” kirjoitti Kalajoenseutu heinäkuussa 2005 Juholan tutkimuksesta.


Yhdisytksen jäsenmäärä kasvaa koko ajan  ja nettiadressin on käynyt allekirjoittamassa jo 2020 henkilöä. Molemmat asiat osoittavat mielestämme sen, että ihmiset heräävät pikku hiljaan ajattelemaa mistä tässä kaikessa on kysymys. Ja tämähän oli myös lehtemme tarkoitus.