Monet meistä miettivät millä tavalla voisi olla mukana tuottamassa tai käyttämässä puhdasta tuulienergiaa. Tässä jälleen yksi mahdollisuus!

Sumituuli Oy:n osakeanti

Sumituuli oy järjestää osakeannin 1.12.2008 - 30.11.2010 välisenä aikana tavoitteena saada tarvittava omapääoma Kemin Ajokseen rakennettavaan tuulivoimalaan, jonka rakennustyöt on määrä aloittaa kesän 2009 aikana.

Hankkimalla Sumituuli Oy:n osakkeen meillä jokaisella on tilaisuus tuottaa tuulisähköä omaan kulutukseen ja tällä tavalla meistä jokainen voi myös osaltaan vaikuttaa ilmastonmuutoksen hidastamiseen. Osakkeen hankkiminen on nimenomaan toimiva tapa, koska Sumituuli Oy:n osakkaana, ryhdyt käyttämään kotimaista saasteetonta puhdasta uusiutuvaa energiaa.

Annissa tarjotaan osakkeita seuraavasti
B sarja hintaan 1000 € , jolla on yhtiökokouksessa 6 ääntä  ja oikeuttaa 750kwh osakkuussähkön ostoon ensimmäisen täyden toimintavuoden aikana hintaan 0 €/ Kwh poislukien verot,  siirto- ja muut sen kaltaiset maksut.

C sarjan osaketta hintaan 200 € , jolla saa yhtiökokouksessa 1 äänen ja oikeuden ostaa osakkuussähköä 375 Kwh  ensimmäisen täyden toimintavuoden aikana hintaan 0 € / Kwh poislukien verot, siirto- ja muut sen kaltaiset maksut.

Yhtiön hallitus päättää vuosittain osakkuussähkön hinnan ja määrän. Hallitus on päättänyt osakkuussähkön hinnaksi voimalan ensimmäisen täyden toimintavuoden aikana 0 €.

Merkinnän voi suorittaa Sumituuli oy:n nettisivuilla annettujen ohjeiden mukaan.

Tiedusteluihin vastaa Matti Ramilin puh. 0400 879191 tai sähköpostillla [email protected]