Sinua tarvitaan!

Selvä enemmistö suomalaisista ei halua uutta ydinvoimaa.
Suuret energiayhtiöt ja muutamat johtavat  poliitikot ovat kuitenkin luoneet vaikutelman, että ydinvoimahankkeet murjotaan läpi riippumatta ihmisten tahdosta, riskeistä ja siitä, että parempia ratkaisuja on tarjolla.

Suomesta ollaan tekemässä uusilla reaktorihankkeilla maailman suurinta ydinjätteen tuottajaa henkeä kohti. Ydinvoiman lisääminen johtaisi sähkön vientiin ulkomaille, mutta ei juuri vähentäisi ilmastopäästöjä Suomessa. Lopullinen päätös tehdään eduskunnassa noin vuoden kuluttua, periaatepäätös (PAP) on kuitenkin lähdössä lausunnoille jo tulevalla viikolla.
Nyt on aika vaikuttaa, ja me haluamme sinut mukaan. Tule vaatimaan ydinvoiman tilalle riittäviä päästövähennyksiä ja uusiutuvaa energiaa.

MIELENOSOITUS lauantaina 25.4. klo 13 alkaen. Kokoontuminen eduskuntatalon edessä. Päälle mielellään mustat tai keltaiset vaatteet.
Päivitetyt lisätiedot osoitteesta www.ydinvoima.net

Huhtikuussa eduskunta käsittelee hallituksen ilmasto- ja energiastrategiaa, joka tähtää riittämättömiin päästövähennyksiin, sivuuttaa monia kestäviä energiaratkaisuja ja pakkosyöttää ydinvoimaa. Mielenosoitusta seuraava päivä, 26.4., on Tshernobylin onnettomuuden vuosipäivä.

Tervetuloa mukaan!!

Alustavia ilmoittautumisia yhteiskyydin hankkimiseksi otetaan vastaan, sähköposti: [email protected], puhelin: 044 954 2683