Paneelista kirjoitti ainakin Kaleva: Ydinvoimasta riittää keskusteltavaa, Päättymätön keskustelu ja Pyhäjoki keskusteli suuresta valinnasta (pääkirjoitus).  Uutispuuroa ja muita ajankohtaisia asioita käsitelty myös Kalevan blogissa.

Halmeenpään Hanna ja Postin Kyösti oli asetettu altavastaajiksi paneeliin, koska muut panelistit olivat selkeästi erittäin ydinvoimamyönteisiä puheenjohtaja mukaan lukien, muista alustajista puhumattakaan. Hanna ja Kyösti hoitivat homman kuitenkin tyylikkäästi, heitä eivä hyökkäykset haitanneet, eivätkä he provosoituneet. Asiantuntevasti ja "rautaisella otteella" he pitivät todella hyvin puolensa. SItä vastoin paikalla olleet istuvat kansanedustajat, myös Lyly Rajala, joka  ilmaantui paikalle pitämään puhetta ohjelmatiedoista poiketen, olivat joko hädissään tilanteesta tai huonoin tiedoin varustautuneet, koska sortuivat jälleen ("heidän asemassaan oleville henkilöille") hieman sopimattomaan käytökseen.

*********************

Sitten vielä pari vinkkiä:

Käy "tykkäämässä" Facebookissa mm. Sokos, Valio, Myllyn Paras proifiileja, näin pääset helposti antamaan palautetta, jota yhtiöissä varmasti luetaan.
Palautteen antaminen näille Fennovoiman osakkaille ON JUURI NYT ERITTÄIN TÄRKEÄÄ. (Ne pohtivat parasta aikaa, mitä tehdä osakkuden kanssa, kun hinta nousee ja asiakkaat ei tykkää)

Tutustu myös aiheeseen Säteilevää Joulua