Valtuusto 27.2.2008:
Päättää hyväksyä ydivoimalaitoksen osayleiskaavan ja asemakaavan laatimisen Fennovoiman esittämällä tavalla. Jukkola ei kannattanut esitystä, vaan jätti eriävän mielipiteen.

Kunnanhallitus 25.2.2008
Päättää nimetä Markku Kestilän ja varalle Mauko Peltokedon Raahen seutukunnan kehittämiskeskuksen ydivoimalan "vauhditusryhmään".
Päättää jättää maanvuokra-asiasta tehdyn oikaisuvaatimuksen tutkimatta.
Pirkko Lintunen tiesusteli hänelle esitetyn tiedustelun johdosta millä tavalla terveydenhuollon kustannukset kohdistuvat esim. ydinvoimalan rakennusaikana, kun työntekijät voivat olla jonkun muun maan tai kunnan jäseniä. Päätös: pyydetään asiasta selvitys Raahen seudun terveyshuollon kuntayhtymältä.


Kunnanhallitus 18.2.2008:

Päättää esittää valtuustolle, että Parhalahti jätetään pois ranta-osayleiskaavavalmistelusta ja muiden rantojen osalta kaavan valmistelua jatketaan. (Ei valitusoikeutta)
Päättää esittää valtuustolle, että ydinvoimalaitoksen osayleiskaavan ja asemakaavan valmistelu aloitetaan Fennovoiman toiveen mukaisesti. (Ei valitusoikeutta)

Valtuusto 6.2.2008:

Päättää vuokrata Hanhikivestä yhteensä n. 52 ha Fennovoimalle osto-oikeudella. Vuokrasopimus voimassa vähintään vuoteen 2015 asti. ( Valitusaika päättyy 14.3.08)

Kunnanhallitus 21.1.2008:
Päättää esittää valtuustolle, että kunta vuokraa Hanhikivestä yhteensä n. 52 ha Fennovoimalle osto-oikeudella Fennovoiman esittämien ehtojen mukaisesti. (Ei valitusoikeutta)

Valtuusto 18.12.2007:
Toteaa, että nyt istuva valtuusto ei tee päätöstä ydinvoima-asiassa, vaan 1.1.2009 toimikautensa aloittava valtuusto määrittelee kunnan kannan hankkeeseen.
Valtuusto päättää, että ei järjestä ydinvoima-asiasta vaadittua kansanäänestystä tässä vaiheessa.