Uusia jäseniä
Viimeaikaisen julkisuuden (mm. KHO:n päätös) myötä yhdistykseen on tullut lyhyen ajan kuluessa runsaasti uusia jäseniä. Toivotamme kaikki uudet jäsenet tervetulleeksi osallistumaan ja seuraamaan tapahtumia ydinvoimasuunnitelmien ympärillä. Liittyminen on helppoa oheisen nettilomakkeen kautta.

Paikkakuntavalinta
Fennovoima on julkisuudessa kertonut ilmoittavansa paikkakuntavalintansa lähipäivien aikana, tämä voi olla huomenna tai sitten viikkojen päästä. Tarkkaa päivää ei ole vielä julkaistu.
Fennovoiman tulevasta päätöksestä riippuu hyvin pitkälle se, millaisena toimintamme jatkuu. Oli päätös mikä tahansa se tiedetään, että töitä riittää senkin jälkeen. Pro Hanhikivi on vajaan neljän vuoden toimintansa aikana niin sanotusti hakenut paikkansa ja on alueen vahva vaikuttaja ja toimija.

Äänestyksiä
Pohjolan Sanomien etusivuilla on jo usean päivän ajan ollut äänestettävänä kysymys ” Mihin ydinvoimala tulisi rakentaa?” Tällä hetkellä äänestystulos kertoo että:  Simoon 13%, Pyhäjoelle 9%, Ei mihinkään 77% ja En osaa sanoa 1%. Annettu yhteensä 4327 ääntä, joka on aika hyvä otos.

Toivottavasti jokainen, joka on äänestänyt EI MIHINKÄÄN (ja kaikki muut lukijat myös) käy myös allekirjoittamassa valtakunnallisen kansanäänestysvaatimuksen osoitteessa www.adressit.com/ydinvoimakansanaanestys
(Adressin voi allekirjoittaa siten, etteivät omat tiedot näy muille netin käyttäjille. Mutta olkaa tarkkana, että allekirjoitatte adressin vain yhden kerran.)

Ja jotta Fennovoiman osakeomistajat saadaan ajattelemaan valintojensa seurauksia, käydään vielä kuittaamassa boikottiadressi osoitteessa www.adressit.com/ydinvoimaboikotti

Nämä tiedoksi kaikille uusille jäsenille ja muistutukseksi kaikille muillekin tätä sivustoa lukeville.  Jos tulee jotain kysyttävää postatkaa os. [email protected]

Kiitos!
**************

Uusin kirjoitus Kalevan Pohjoisen ääni -blogissa 2.10.2011
Kiitos palautteesta ja kommenteista blogissa!
Yhteistyöllä saadaan tuloksia aikaan :-)